ABOUT SLIM WINKEL

onze filosofie

Wij geloven in paddenstoelenpositiviteit.

Dit is onze missie en onze mantra - onze strijdkreet. We zijn er onbeschaamd van overtuigd dat wat we verkopen een kracht ten goede is in de wereld. We brengen de paddenstoel en de cultuur eromheen uit de schaduw en in een wereld die een beetje van zijn magie kan gebruiken.

Wij zijn paddenstoelen-evangelisten en opinieleiders en we streven ernaar om de magie te verspreiden door middel van onderwijs, belangenbehartiging en beproeving.

We hebben momenteel retailactiviteiten in Nederland en verkopen veel van onze producten rechtstreeks aan de consument via deze website. Houd er rekening mee dat de huidige wetgeving ons verbiedt om sommige paddenstoelenproducten naar bepaalde landen te verzenden.

PADDESTOEL POSITIVITEIT

Wat is magie? Is het de schijn van iets onverwachts? Of het gevoel van verrassing? Of is het wanneer percepties worden veranderd of uitgedaagd?

It is all these things and more. Magic is how we find delight in the unknown. It’s how we tickle our curiosity. And how we invite the mystical into our reality. Mushrooms are magic.

Eeuwenlang hebben deze fantastische schimmels onze geest geopend, ons gemoedsrust gegeven, ons bewustzijn verhoogd en de wereld opnieuw vormgegeven zoals we die zien, voelen, horen, proeven en ruiken. Deze geschenken moeten - voor de meeste mensen - nog worden geopend. Omdat paddenstoelen niet alleen in het donker groeien, ze leven in de schaduw. Gestigmatiseerd, infantiel, gecriminaliseerd en verkeerd begrepen, zit de magie van de paddenstoel gevangen in een donkere doos.

Nu de wereld donker wordt en mensen zoeken naar betekenis, genezing en verbinding op onontgonnen plaatsen, zijn we klaar om de wereld in onze wereld toe te laten. We zijn klaar om ons hart en onze deuren te openen.

We invite everyone,
from the pyschonaut to the first-time traveler,
into our world and our store.